Respect

Iedereen start weer langzaam op en komt weer terug vanuit de vakantie modus. Het is weer even wennen aan alles! De corona heeft nog steeds invloed op ons en we proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan. De structuur en het ritme begint echter terug te keren en daar lijkt iedereen wel blij mee te zijn. Ook op de voetbalvelden spat het enthousiasme eraf; top! Laten we hopen, dat het seizoen uitgespeeld kan worden dit seizoen en dat straks ook de stadions weer vol kunnen zitten. We gaan het zien! Ondertussen nadert ook het vijfjarig jubileum van het Ministerie van Liefde en Waardering. Dat vraagt om iets speciaals! De voorbereiding voor de gedichtenwedstrijd is in volle gang en hopelijk kan ik hier snel duidelijkheid over geven. Ook nadert de vijftigste Rob Hoekschop column. Hiervan zal een boek gemaakt worden. Eind oktober zal deze verschijnen. Last; but zeker not least::In week 40 gaat het mooie project aan het Bonhoeffer College Bruggertstraat van start.. Een prachtig signaal inzake verbetering aansluiting onderwijs/ arbeidsmarkt en een perfect vervolg van Oog voor Talent Enschede (2011-2013) en Beroepsvizier (2014-2016).

Wij liepen destijds (2011-2013) met het project ( Oog voor Talent) in Enschede voorop. Dan weet je dat niet direct iedereen enthousiast volgt. Mensen, de samenleving moet wennen aan een andere manier van kijken naar mensen, waaronder kinderen en jongeren.
Er is nog veel te weinig respect en waardering voor elk beroep. Ieder mens heeft een plek en rol in deze samenleving en doet er dus toe. Heel mooi dat dit gedachtengoed nu een kans gaat krijgen; echt top!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Respect

The road to 50!

De Oosttribune Amateurpodje

Uitslag gedichtenwedstrijd Ministerie van Liefde en Waardering

Nieuw begin!

Dankbaar!