Jubilea

Het boek Rob Hoekschop- Op weg naar de toekomst bestaat in oktober 1 jaar, evenals de Balkunstenaars- Het vervolg. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Welk boek heeft jouw voorkeur? Van ieder exemplaar wordt er 1 weggegeven. Dus ook van Rob Hoekschop-De biografie van een voetbalamateur en Balkunstenaars- Deel 1.

Wil jij een exemplaar winnen? Geef ten eerste het boek van jouw voorkeur door. Deel daarna jouw favoriete amateur en/of voetbalmoment of geef je voetbaldroom door. Onder alle inzenders worden de boeken verloot en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Insturen kan tot 20 oktober. Veel succes!

De Balkunstenaars beide delen zijn een compilatie van gesprekken met in totaal 100 regionale giganten van meerdere generaties uit het amateurvoetbal. Iedere speler heeft zijn eigen verhaal. Sommige spelers hebben een eigen specialiteit, anderen een perfecte mentaliteit! Een mooie verzameling van goede spelers met een eigen verhaal. Tevens bevatten de boeken aanbevelingen voor de aankomende talenten; leuk voor alle voetballiefhebbers!: www.mijnbestseller.nl/balkunstenaars

De boeken van Rob Hoekschop:

Rob Hoekschop (de biografie van een voetbalamateur) is een samenvatting van een 40-jarige tocht door de wereld van de voetbalamateur! Rob Hoekschop laat op ludieke wijze vele facetten van het amateurvoetbal voorbij komen en dat maakt het voor velen herkenbaar!

https://www.bol.com/nl/nl/p/rob-hoekschop-de-biografie-van-een-voetbalamateur/9200000106692580/

‘Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst’ laat ons via Rob Hoekschop en zijn gezin zien wat de toekomst allemaal in petto heeft, na zijn leven als amateurvoetballer. Het verhaal geeft ervaringen binnen het amateurvoetbal, van lokale clubs tot aan Qatar en geeft ook, op weloverwogen wijze, een visie over de toekomst van het amateurvoetbal en het voetbal in het algemeen. Hoe ziet de toekomst van hem, zijn gezin en het voetbal er uit? Laat je verrassen op deze bijzondere reis, op weg naar de toekomst!

https://www.bol.com/nl/nl/p/rob-hoekschop/9300000058570841/


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Jubilea

Maak het niet zo moeilijk voor elkaar.

Jubilea

Gedichtenwedstrijd

Enschede

Augustus