Maart

Na de gedichtenwedstrijd van het Ministerie van Liefde en Waardering, is het nu alweer maart en bijna tijd voor de echte verkiezingen! Wat en wie u ook kiest, u bent in ieder geval, van harte welkom bij het Ministerie van Liefde en Waardering; het kost u helemaal niets! (https://www.facebook.com/groups/1514771108742002) Toeval of niet, maar op 17 maart kwam mijn gedichtenbundel uit: Het Ministerie van Liefde en Waardering; "If you can't see the sun, be the sun!"
“If you can’t see the sun, be the sun!” is een positieve gedichtenbundel, die ingaat op diverse mooie elementen van het leven. De woorden zorgen voor een positieve aanmoediging en vormen samen met de schilderijen van kunstenaar Paul Smidt een mooi geheel, dat zeker tot inspiratie zal leiden. De bundel is hier te bestellen: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7612
Op 15 februari 2019 jl. kwam Rob Hoekschop (De biografie van een voetbalamateur) uit. Het boek bestaat dus alweer twee jaar. De twee prijswinnaars hebben bericht gehad en een gesigneerd exemplaar ontvangen. De actie van de Kidsclub van FC Twente was ook zeer succesvol; ook daar hebben alle prijswinnaars hun prijs ontvangen. Inmiddels zijn de eerste versoepelingen begonnen met betrekking tot het virus. Helaas is het voetbalseizoen voor senioren ten einde! Natuurlijk blijven de boeken wel te bestellen!! Zoekt u nog een boek met tips van oud-spelers voor de jongere generatie? Lees dan vooral: Balkunstenaars. Het boek is te bestellen via www.mijnbestseller.nl/balkunstenaars Daarnaast natuurlijk het al genoemde boek: Rob Hoekschop (De biografie van een voetbalamateur); winnaar van de publieksprijs van Boekscout in de categorie sport en spel (2019). Het boek is te bestellen via: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9313 Inmiddels zijn we al behoorlijk ver met de nieuwe serie columns van Rob Hoekschop. Ook na deze 50 zal er weer een boek worden gemaakt. Dit zijn wel de laatste 50. Tips over wie er absoluut niet mag ontbreken in deze 50, ontvang ik dan ook graag van jullie! Met StudentQuest gaat het ook goed; het wordt in de zomer ergens een onderdeel van; daar zal ik jullie t.z.t. over informeren. Op naar de lente!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Maart

Maak het niet zo moeilijk voor elkaar.

Jubilea

Gedichtenwedstrijd

Enschede

Augustus